Tizedik “tiszta víz” adás

Kerek szám! Tizedik adás! Amikor belefogtunk, magunk sem hittük, hogy ennyit
sikerül összebeszélni.

Az elmúlt adás óta az történt, hogy: az Amazon kiadott egy rakás új
Kindle-t,

amelyek között van rém olcsó, érintőképernyős és színes kijelzős típus is;
most van a betiltott könyvek hete Amerikában, érdemes utánaolvasni, hogy mi mindent be
nem tiltottak világszerte; Uderzo 52 év után abbahagyja az Asterix
rajzolását
,
egy emberként irigyeljük, hogy ilyen hosszan csinálta; a Könyvmolyképző
irodalmi pályázatot indított

tehetséges, felfedezésre váró íróknak; a DIA új szerzőkkel bővült és flém
is van
és ha ez nem lenne elég,
hamarost kezdődik a frankfurti könyvvásár, és tele lesz az internet könyves
megmondással.

Mit olvastunk

Bájos linkek

7 thoughts on “Tizedik “tiszta víz” adás

  1. A Moly szerintem kb. a Goodreads magyar változata (legalábbis én úgy használom, azaz nem muszáj a social vonal bele). Magyar könyvek várólistára helyezésére pl. kiváló :)Más: én nemsokkal középiskola után olvastam az Űrgárdistát (és folytatásait), imádtam. Nemrég elővettem újra, képtelen voltam elolvasni, idegesített a stílusa (nem a világ, hanem a szöveg)

  2. Én is nemrég olvastam az Űrgárdistát és hát… valahogy végig szenvedtem. Pedig a W40k Univerzumban pont ez a “grimdark” hangulat tetszik a legjobban, amit elvileg Watson képvisel a könyveivel. Ennek ellenére a közelébe sem járt Dan “The Master” Abnettnek és Aaron Dembski-Bowdennek. 🙂

  3. Andinak: Ha végigküzdöd magad a Ghost Brigade-en, utána már ne hagyd ki a Zoe’s tale-t, ami a tinicsajos, és a Sagan’s Diary-t, ami meg az érett nős reflexió Scalzi alapvetően maszkulin univerzumára.

  4. @dworkyll: Budapest Noir ebook: csak nálam nem látszik se a borító, se a fülszöveg, se semmi? Plusz: “This title will be auto-delivered to your Kindle on 31 Jan 2012″Hova ez a nagy kapkodás? 🙂

  5. Az SF-enciklopédia Hungary szócikkét Kuczka Péter írta. És ezért jobb, vagy legalábbis minőségileg más olvasni: mert a szerzők kiválasztott szakértők, az enciklopédia hivatkozási alap.

  6. Akkor ez lehet a gond az enciklopédiával, hogy a szócikk szerzője nem tudta frissíteni azt. Merthogy az mostani állapotában abszolút nem naprakész. Zsoldosról például még élőként tárgyal a szöveg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .