Száznegyedik “Rukkola születésnap” adás

Most egy darabig senkinek ne legyen születésnapja, jó?

Az történt ugyanis, hogy tegnap élőben léptünk fel, élő közönség előtt az élő Rukkola első születésnapján a Wndrlnd nevű helyen. Aztán volt Spritzzoso nevű szórakoztató ital, ami olyan volt, mint a grépfrútos gyerekpezsgő… a lényeg, hogy most kicsit ne. Mondjuk legalább vasárnapig.

A rendhagyó adásban – amiben kisorsoltunk két és fél könyvet is! – szó volt a következőkről:

Az alig 22 percbe egy raklap könyvet bele tudtunk szorítani:

Gabi a Jessie Lamb testamentumáról és a Vagina monológokról beszélt, amivel nem fényképezkedett korábban. 🙂

Balázs nyaralásból érkezett ezért három hidegháborús és nyomozós könyvet is hozott. Donald Hamilton Death of a Citizen, Mickey Spillane The Girl Hunters-éről és az Exodusról vagy a Mila 18-ról valószínűleg mindenkinek ismerős Leon Uris Topaz című hidegháborús regényéről. Kuba, rakéták, bérgyilkosok, és James Bond amerikai megfelelője. Szabad rágyújtani egy szivarra a teraszon.

Én pedig, aki Ádám vagyok, a részecskefizikában töltöttem a hetet – fizikailag ez a CERN volt meg egy közeli F1 motel – úgyhogy szinte teljesen felkészületlenül estem be az adásba. Amit hoztam az viszont bődületesen sci-fi és nagyon romantikus volt. Bruce Sterling csak e-ben megjelent Love is Strange című jövőkutatós szerelmes regénye. Bájos, nem?

Bájos linkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .