Negyvenedik “csináljuk a fesztivált” adás

Kedves emberek, biztos feltűnt nektek is, de Könyvfesztivál van. Kiadtak ezer meg egy könyvet, aminek az ember csak töredékét veheti meg, plusz lehet sorakozni, hogy aláírassuk a köteteket, amelyeket majd fiunknak akarunk örökül hagyni, ha kihunyunk. Meg lehet tapogatni, szagolgatni az írókat, könyveket, elmenni ebédelni a Marximba, és megkeresni a Millenárishoz legközelebbi kisboltot, ahol van dobozos sör olcsón. Szóval kultúrprogram van majálissal. Különkiadtunk.

Könyvfesztivál ajánló

 • Skandináv krimik beszélgetés, ajánlja a Mancs
 • Pénteken déltől a Könyvtáros Klubban könyvtár és kalózkodás kerekasztal
 • Fehér Béla Kossuthkiflijéről lesz beszélgetés, majd pedig dedikálás péntek este öttől
 • Obádovics "Matematika" Gyulával Karafiáth Orsolya beszélget pénteken délután kettőtől, majd Obádovics dedikál
 • Janne Teller a Semmi írójával előbb beszélgetés majd dedikálás péntek este hatkor
 • Glukovszkij of Metró 2033-nak új könyve jelenik meg, könyvbemutató és dedikálás vasárnap 13-tól

Könyvfesztiválhonlap lájt

Ha már úgyis eltévedtünk bejártuk a Könyvfesztivál honlapját, akkor ki is gyűjtöttük a lényeges dolgokat. Hotlinkelés következik, amiért még a kétezres évek elején is rögtönítélő bíróság lőtt bárkit nekifutásból tarkón.

Mit olvastunk

Bájos linkek

7 thoughts on “Negyvenedik “csináljuk a fesztivált” adás

 1. Már megint párhuzamosan olvastunk, mert közben én is behúztam a Vörösbegyet, és hasonlóképpen élveztem, úgyhogy most el kell kezdenem elölről a Neszbő-életművet.Legközelebb (emiatt is) remélem, a Bacigalupi vagy a Rajaniemi is terítékre kerül, kiejtési problémák included 🙂

 2. karafiáth orsi néniről egyetlen egyszer sikerült véleményt alkotnom, amikor úgymond “felszentelte” jelenlétével az ex-középiskolám felújított könyvtárát. interjút készítettek vele, aminek a végén lehetett kérdéseket feltenni. az egyik évfolyamtársam megkérdezte, mi az eredeti hajszíne, mire orsi néni így felelt: “festett vörös”.

 3. Fiuk, lány(ok). Teljesen kész vagyok a mai adástól. Most igazán felébresztettétek bennem a könyvvásárlási kedvet. Bár Luxemburgból kicsit nehezen oldom meg a magyar könyvek vásárlását. Minden pénteken kellemes órát adtok nekem. Segít kapcsolatot tartanom a magyar könyves eseményekkel. Kész szerencse, hogy kb 50%-ban passzol az ízlésünk. :)De a mostani adás nagyon jó lett. Majdnem minden könyvhöz kedvem lett. És azon adások közé tartozik, amit újra meg fogok hallgatni, mert olyan utalásokat ejtettetek el, amit a blogba nem írtátok bele. És most kénytelen leszek saját magam utána járni.Jók vagytok.

 4. @Pikszi:Durván sokkal vezetsz Bacigalupi leírása előtt is puskánom kell többnyire. :)@TakacsotHa a Vörösbegy tetszett meg, arra nincs tippem, a másik kettő könyvet viszont be lehet szerezni e-ben is a kiadótól. Honlapjuk ugyan még nem annyira van – jövőhétre mondják – de a Facebookon már megtalálod őket: https://www.facebook.com/adastrakiado

 5. @Takacsot: jaja, a Felhúzhatós lány is megvan már villanyon, csak lekéstük vele a HK felvételét. De majd ezen a héten 😉 Gabit lehet kérdezni róla, vitt belőle példányt.

 6. A felhúzhatós lány is hamarosan sorra kerül, de az első két Ad Astra könyv annyira jó volt, hogy tudom, ez is az lesz, így kicsit tartalékolom – mint a mikulás csokit az ablakban. ,)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .