64. “vármegye” adás

Sziasztok kedves hallgatók, ismét én (Ádám) írom az adásnaplót egy hétig, mert Gabi irodalmár kocsmatúrázik. Egy emberként irigyeljük. Nade: a 64. “vármegye” adásban – aminek ha több eszem van, akkor Zólyom vagy Zágráb lesz a neve, a következőkről volt szó:

Híreink voltak

Mit olvastunk

  • Guy Haley Omega Point című regényével folytattam a sci-fi sorozatot, mellette David Attenborough fantasztikus Life on Air című önéletrajzát olvastam. Minden magyarázkodás helyett beszúrom ide, a Gabi által a YouTube-on meglelt film változat legjobb jelenetét
  • Nem járunk teljes szerencsével ezzel a Pelecanosszal. Gabi elolvasta a gyorsan meghalt új Albatrosz sorozatban megjelent, és a Könyvudvarban hatvan forintért beszerezhető Cipőpulit. És nem hangzik az sem az igazinak. Emellett Alice Munro Szeret, nem szeret novelláskötetét próbálta összepuzzlizni.
  • Balázs pedig J. K. Rowling Casual Vacancy című új könyvét olvasta. Nem jó. (Kapcsolódó.) Erről sokkal hosszabban van szó az adásban.

Bájos linkek

5 thoughts on “64. “vármegye” adás

  1. A gyerek Star Wars könyv kapcsán nem került elő, pedig majdnem olyan, mint egy esti mesés kötet:https://www.szukits.hu/egyeb/371-darth-vader-es-fia.htmlStar Warsból egyébként már csak a nagy számok törvénye alapján is van fogyasztható, sőt, szórakoztató regény – jellemzően inkább az újabb megjelenések között. Ha nagyon unatkoztok érdemes esetleg próbálkozni Drew Karpyshyn vagy Paul S. Kemp műveivel.

  2. Balázs, de jó, hogy elolvastad helyettem, én kb 17%on vagyok leragadva hosszú napok óta és nem tudom magam rávenni, hogy folytassam….(Harry Potter and the Miraculously Unguarded Vagina)

  3. Zsolt Botykai: Nem tudom, elérhető-e úgy, nekem papírformában van meg (amely rossz szóviccként bejött) . Ha alakul megint sörözés, és jössz, szívesen odaadom elolvasni.Elnézést a kései reagálásért, már a spamboxomba sem jön arról levél, ha érkezik ide komment, ma volt időm csak úgy benézni az oldalra, hátha van valami

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .