199. leesik-e az üllő

Ön meddig jutna el ötezer forintból? (Én úgy a keddi ebédig, de ahogy a hűtőt elnézem, odáig se.) Centauri Jack London-túrája ennél jóval hosszabb volt.

9997862744_a2c35ca7fa_z

Borítófotó: Moyan Brenn

Dunajcsik Mátyás Izlandon él és hagyta magát meginterjuvolni. Annyira jó szöveg, hogy még várat magára a felháborodás, pedig tényleg mond éles dolgokat.

Az ÉS-kritikai beszélgetsorozatáról szóló interjú ellenben.

De hogy vidámabb témákról beszéljünk, elindult a Magicians, lassan lepörög az Expanse első évada, és sorozat lesz Morgan Valós haláljából. Balázs meg ráadásul hozott egy olyat is, hogy Stan Lee’s Lucky Men.

Mit olvastunk?

Gabi elment a nem túl jó Popjak beszélgetésre és emiatt rávette magát, hogy Lev Grossmann A varázslókirályával folytassa az elmúlt hetet. Máshogy más, mint az első kötet, de nem rossz!

Ádám – adás közben kapott ufóhívő olvasói levelet – az ukrán néplélekkel, még ha az Angliába kivándorolttal is ismerkedett Marina Lewycka Rövid traktortörténet ukránulját olvasva. Van benne emailben rendelt asszony, szerelmes férj, trockistának kikiáltott legkisebb lány, lerobbant Rollsok és zöld melltartók.

Balázs pedig Christopher Buckley The Relic masterjét olvasta, ami neki nem nagyon jött be, de nincs kizárva, hogy találkoztok még vele a műsorban egyszercsak.

Bájos linkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .