166. éjszakai vezetés adás

Tény és való, feszegetjük a határokat, lassan mindent elfogadunk témának, amihez tartozik betű és/vagy papír, de ki nem tanulmányozta át alaposan olykor a mellékhelyiségben fellelhető reklámújságok után a mosószeres flakon hátoldalát , ki nem olvasta el hatszor az okostelefon, tablet és egyebek ideje előtt, a hosszú vonatút alatt a chipses zacskón található, már egy hónapja lezárult nyereményjáték felhívását (“Roppanj rá a Kanári-szigetekre, ezt a hülyeséget.”). A sor folytatható. Azért igyekszünk nem beszámolni adóbevallásokról, nehezen olvasható orvosi receptekről, kivéve, ha kellően irodalmiak, vagy legalábbis kiadják kötetben.

    • Például meg tudjuk magyarázni, miért esett szó az Exploding Kittens kártyajáték igen sikeres Kickstarter projektjéről: A The Oatmeal régi kedvencünk. A Conan társasnál meg ugye mondani sem kell, hogyan kapcsolódik az irodalomhoz.
    • Találtunk egy újabb listát, úgy döntöttünk, jó lesz, mert több szeretnivaló szerző felkerült rá.
    • James Patterson kellemes reklámot talált ki egyik könyvéhez, a reklám mindenképpen kellemes, ez biztos. Vagy ha nem is biztos, akkor itt egy bónusz videó.

Mit olvastunk

  • Én vastagság alapján választottam, de úgy tűnik, ebben a játékban néha ér, mert jó könyvet dobott a gép: Zuzanna és a világmindenség gazdag történet, néhol egészen elmélyül, néhol sekélyben gázol, mindenképpen javasolt sf.
  • Balázs a régi listáról válaszott megint, ezúttal kevésbé szerencsés kézzel, az indiai bevándorlók szívfacsaró históriája facsargatja a szívet, de ez ma már nem feltétlenül elegendő, így a könyv (The Novel) kevésbé ajánlott.
  • Ádám javított a statisztikán, két ImageComics képregényt hozott, egyik csábítóbb, mint a másik, a Sex Criminals alapötlete remek, a The Fuse klasszikus noir az űrállomáson, és mindkét darab már a 10. résznél jár, el lehet bennük mélyedni, ha úgy adódna.

Bájos linkek

1 thought on “166. éjszakai vezetés adás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .