131. ruszki öszvér adás

Volt szó arról, hogy Balázsnak pénz állt a házhoz, az Amazon adott vissza mindenféle dollárokat. Nagyon azért nem kell izgulni, csak az amerikai felhasználóknak utalnak vissza.

Száz éve született Bohumil Hrabal, ennek örömére egyrészt ünnepel az internet, másrészt pedig három magyarul kiadott regénye új borítót kap.

Aztán van új GRR Martin könyvfejezet is. Újnak úgy új, hogy eddig nem olvasta senki. Ennek örömére ide is rakunk egy kicsit fiatalabb képét, mint ami mindenhol van.

És van még egy marék szórakoztató linkünk is például katonalatinról és valami felnőttes önképzésről is. Egyik gyanúsabb, mint a másik, ugye? 🙂

Mit olvastunk:

Gabi Hidas Judit Hotel Havanna című novelláskötetét olvasta, ami egy egészen kicsit sem Fejős Éva. Pedig a címe, abban benne van a napsütötte hanyatló kommunizmus, egy borotvált mellű csegevára…khm, elkalandoztam. Szóval nemez. De jó!

Én (Ádám), Jászberényi Sándor Az ördög egy fekete kutya novelláskötetét zabáltam be nagyjából két napnyi buszozás alatt. Sokkolós, háborús, nagyon ügyesen megírt valami ez. Most nézegetem, hogy mi jelent még meg tőle.

Balázs pedig Ben Horowitz amerikai cégvezér, pénzember satöbbi blogjából készült okosságmegmondós könyvet fogyasztott, aminek az a címe: The Hard Thing About Hard Things: Building a Business When There Are No Easy Answers. Nem szerette nagyon, de nem mentes a tanulságoktól, azt mondja.

Bájos linkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .