129. Hindenburg adás

Sorban a harmadik vagy a negyedik adásba sír bele gyerek, ez alapján tudjuk számontartani, hogy mióta indult újra a Hármas könyvelés. Szegény meg csak néz 13 év múlva tiniként, hogy hogy került a sírása az internetre… na de nekem adásnaplót kéne írnom, nem hülyeségeket.

Tegnap az Erkel színházban lement a Red Bull Pilvaker nevű rendezvénye. Eredetileg ez valami rap és slam poetry jellegű dolog lett volna, de aztán átalakult színpadra vitt iskolás műsorrá, amiből a slammerek kiváltak. Mindenki talál radikalizmusának megfelelő értékelést a produkcióról, egészen a király volttól a világ szégyenéig.

Aztán Gabi találta egy remek blogot, ami a 19. századról szól. És hát hogyan: Halcsontos fűző.

Események:

Végül pedig nem tudtuk, hogy mi a jobb, ha recseg az Alexandra vagy ha ropog.

Mit olvastunk

  • Ádám húza a száját, szájamat, számat, szimat, na itt van egy kapcsolat. Szóval Babiczky Tibor majdnemkrimijét szerettem is meg nem is, tudjátok így van ez. A Magas Tengert egyrészt jó olvasni, másrészt nehéz nem blöffnek érezni. Ezzel szemben Lőrincz Attila meg blöffnek próbál tűnni a jambusaival, de a Balta a fejbe húsbavágóan igaz.

  • Balázs betrúdetektívült, annyira, hogy Ambrose Bierce An Inhabitant of Carcosa-ja után még Robert W. Chambers The King In Yellow-ját is elolvasta. És hogy ne csak a mocsárvilággal legyen tisztában, olvasott azért Kissingert is, az On China-t.

  • Gabi játszotta a sepregetőt meg a hamiskilencest – ezeket úgy lestem el sportriporterektől – és a Szentek hárfáját Szilasi Lászlótól illetve a Penumbra úr nonstop könyvesboltját kanalazta be a hálóba.

Bájos linkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .