123. razdvatri adás

Az ember hol ír, hol olvas, hol meg ez a kettő elkezd egymás rovására megy, és csak pislog ki az életéből, mint a béka a proverbiális kocsonyából.

Nem elég, hogy sorozat készül a Kossuthkifiből de már el is kezdődött a gyűrűkurázás a kapcsán. Pedig mi szerettük is azt a könyvet, meg tán még a filmeket is várjuk. Mertahuszáranyaregbe, ugye. Mint a rozmaring!

Gabi elment a második POPJAK estre és látta, hogy az jó, ezért javasoljuk a harmadikat is. Aztán valahogy belecsúsztunk Bruno Schulzba, de már magam sem tudom, hogy hogyan. A lényeg, hogy itt fent van öt novellája.

Ez annyira régi hír, hogy lassan már a flessek sincsenek meg utána. A könyvtári könyvek nagy részén vannak dolgok Például kokain. Jó esetben.

(ad notam Benne leszek a tévében) Lehet ajándékozni e-könyvet, lehet ajándékozni e-könyvet, lehet ajándékozni e-könyvet.

Egy egész jónak tűnő arab urban fantasyt tiltanak be éppen Szaúd-Arábiában, mert a tinik sátánisták lesznek tőle, meg halottakkal akarnak beszélni and stuff.

A végén még szóbakerült a Malcolm Gladwell jelenség, amihez Balázsnak rádióműsora is volt. Aszongya, 1:45-től kell hallgatni.

És akkor az olvasmányok

Balázs tűnt mesterünk Tom Clancy és Mark Greaney Threat Vector című regényét olvasta. Volt annyira meggyőző, hogy a társszerző clancytlen könyvére is ránézzen.

Gabi Lotterfeld Boholy ex-Tündérgyár ex-főnök és hát tulajdonképpen haverunk Armageddon Reality Show könyvéről beszélt. Le is pasiregényezte, amit mi természetesen tüllszoknyában kértünk ki magunknak, mint szexista marhaságot. Emellett szó esett a Dan Simmons-féle Endymion felemelkedéséről is.

Ádám a szexizmus ellenes kiállás kedvéért rögtön ide is linkelem a patinás – aki adott magára, azzal ment Afrikába, ugye – Holland&Holland katalógusát. Azok a tusok, azok a csövek ugye! Emellett esett még szó China Miéville Krakenjéről is.

Bájos linkek

1 thought on “123. razdvatri adás

  1. Háhá, ez a Fahajas boltok nekem megvan, de (kis színes) csak azért, mert annak idején az iskolában őmaga Spiró György kommendálta valamelyik órán a saját szájával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .