106. Román Csoda adás

Nyár van, bágyadtak vagyunk, mint a buszos turisták délidőben. Adás azért van, ez a legkevesebb, mi adható, több meg nem lesz. Lassan viszont időszerű lenne fröccsöket inni meg. Én például ezután a mondat után kimegyek szódát csinálni.

Ott hagytam abba, hogy híreink voltak:

Körülbelül itt fogyott el egy fél házmester, térjünk rá arra, hogy mit olvastunk:

  • Én egyrészt Ádám vagyok, másrészt pedig Viktor Jerofejev Az orosz lélek enciklopédiáját valamint Gáspár András Ezüst félhold blues című fantasys, párhuzamos valóságos, alternatív történelmes kalandregényét olvastam. Az utóbbi a szerethetőbb, és másfél romkocsmás sörért hozzánkvágják az interneten.
  • Balázs is arabosat olvasott, Saladin Ahmed Throne of the Crescent Moon című regényét, ami egy párhuzamos világos, keleti ízű fantasy. Ráadásul esélyes az idei Hugo-díjra.
  • Gabi Bacigalupi ifjúsági regényét, a Hajóbontókat olvasta, ami a tökéletes, felnőttnek is élvezhető ifjúsági regény volt számára. Emellett az irodalmi figurákkal, regényekkel, sztorikkal játszó A Jane Eyre esetet is bemutatta, amit Jasper Fforde írt.

Ha a fröccsöm tovább tartott volna, akkor még rizsáznék, de így jöhetnek a bájos linkek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .